1 april 2021 – Het voorjaar is elk jaar het belangrijkste seizoen voor AltaNova. Dit jaar is de lente extra bijzonder; De kwekers van bijzondere seizoensproducten openen namelijk vandaag de deuren van hun eigen kinderboerderij!

Beestenboel

Klanten en bezoekers van AltaNova zijn de afgelopen jaren waarschijnlijk al meermaals begroet door de vrolijke, kwispelende viervoeters die op de kwekerijen rondlopen. Maar, het dierenpark van het familiebedrijf bestaat naast honden ook uit alpaca’s, schapen, geiten en wallaby’s. De dierenhobby begon zo uit de hand te lopen, dat de kwekers het professioneler gaan aanpakken. De ‘AltaNova Animals’ komen al voorbij op de socialmediakanalen, maar zullen nog bekender worden. Vandaag opent de kinderboerderij in Moerkapelle namelijk haar deuren!

Professionele aanpak

AltaNova pakt het graag professioneel aan. Er wordt veel tijd besteed aan het samenstellen van het perfecte seizoensassortiment en de juiste omgeving voor de producten. De kwekers zouden ook graag het product ‘Pimulea’ in het assortiment opnemen, een product dat vrij lastig te telen is. Om meer te weten te komen over de flora en fauna waarin de planten zich thuis voelen, adopteerde mede-eigenaar Reinier Hoogendoorn vorig jaar twee wallaby’s. Met de komst van de wallaby’s is er naast een divers plantenassortiment, ook een divers dierenassortiment ontstaan. Zo divers, dat de kwekers er een kinderboerderij van maken. Wil je meer weten over onze kinderboerderij en graag een keertje langskomen? Bezoek dan onze website: www.altanova.nl/kinderboerderij.