Een kleurrijk najaar voor AltaNova uit Zevenhuizen, zij voegen namelijk drie nieuwe najaarsproducten toe aan het assortiment. Met de komst van Pyracantha, Eucalyptus en Helleborus heeft AltaNova niet alleen in het voorjaar, maar ook in het najaar een breed productenpakket.  

Nieuwe producten
Dit najaar staat in het teken van nieuwe producten bij AltaNova. Zo zijn zij afgelopen september gestart met het uitleveren van de herfstachtige Pyracantha en hebben daarin een succesvol seizoen beleefd. Volgend jaar zal Pyracantha daarom wederom bij AltaNova beschikbaar zijn in potmaat 23. Daarnaast start AltaNova vanaf week 48 met het uitleveren van Eucalyptus. Eucalyptus is te herkennen aan de bekende geur en prachtige, mintgroene kleur. Maar dat is niet alles: Vanaf deze maand is de Helleborus, oftewel dé bekenste kerstbloeier, ook beschikbaar bij AltaNova. Zij telen Helleborus in twee variëteiten: Advent Star Early en Winterbells.  

Jaarrond de mooiste seizoensproducten
Afgelopen jaren lag de grote afleverpiek voor AltaNova vooral in het voorjaar. Tijdens deze periode leveren zij zo’n 20 verschillende seizoensbloeiers uit aan klanten door heel Europa. Passend bij de pioniersgeest van de familie Hoogendoorn, bleven zij op zoek naar bijzondere en unieke producten om het assortiment mee uit te breiden. Met de toevoeging van de drie producten in de najaarsperiode, is de eerste stap richting jaarrond kweken gezet. AltaNova biedt een breed pakket aan seizoensproducten. Ben je benieuwd naar het totale assortiment? In de spiksplinternieuwe bedrijfsvideo komen ze allemaal aan bod: https://www.youtube.com/watch?v=KwNAcbXZw2Y. De nieuwe producten zijn volgende week ook te bewonderen tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in stand 36.4.