Een belangrijke ontwikkeling binnen de directie van AltaNova. Koos en Rien Hoogendoorn dragen namelijk het bedrijf over aan de nieuwe generatie: Harm en Reinier Hoogendoorn.

Warme overdracht
De overname zal voor velen niet als een verrassing komen: Harm en Reinier draaien namelijk al een aantal jaar mee binnen de directie van AltaNova en zijn beide al sinds jonge jaren werkzaam binnen het bedrijf. Door de overname zijn broers Harm en Reinier samen verantwoordelijk voor de vestigingen van AltaNova in Zevenhuizen, Moerkapelle en Luttelgeest en voor de kwekerij in Portugal. De tweede locatie in Luttelgeest is in handen van Geert-Jan en Anton Hoogendoorn. Met elkaar kweekt AltaNova jaarrond een breed assortiment aan seizoensbloeiers en vaste planten. Benieuwd welke producten dat precies zijn? Bezoek AltaNova dan tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair op 9-11 november in stand 28.2.

Een stapje terug
Nu de overdracht officieel voltooid is, betekent het niet dat Koos en Rien van het AltaNova-toneel verdwijnen. Rien zal als locatieverantwoordelijke blijven werken voor de kwekerij in Moerkapelle, waar Stephanotis wordt geteeld. Koos gaat een adviesfunctie vervullen en zal ook regelmatig op de Portugese kwekerij te vinden zijn. AltaNova is, ondanks de roerige tijden in de sierteeltsector, erg blij en trots op deze ontwikkeling. Met elkaar gaan zij de toekomst vol vertrouwen, enthousiasme en passie tegemoet. Voor zowel het personeel, leveranciers én natuurlijk de klanten zal er door de overname niets veranderen.

Van links naar rechts: Rien, Reinier, Harm en Koos Hoogendoorn